Αρχική » Προβολή νέου

Προβολή ανακοίνωσης

13.11.2017

Αιτήσεις Ορκωμοσίας Ακαδημαϊκού Έτους 2016-2017 Εξεταστικής Περιόδου Σεπτεμβρίου

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Τμήματος της Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τον κύκλο σπουδών τους μέχρι και την εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου 2017, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση πτυχίου (pdfdoc) στη Γραμματεία του Τμήματος από την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 έως και την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 ημέρες και ώρες Γραμματείας (Δευτέρα –Τετάρτη- Παρασκευή από 10:30 έως 14:30).

  • Βεβαιώσεις ολοκλήρωσης σπουδών χορηγούνται μετά τον έλεγχο των αιτήσεων Ορκωμοσίας
  • Για τη λήψη του πτυχίου είναι απαραίτητη η παρουσία του φοιτητή/τριας στην Τελετή Ορκωμοσίας

Όσοι ορκίζονται θα πρέπει να προσέλθουν την Πέμπτη 14 και την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017, ώρες 10:30 με 14:30, στη Γραμματεία του Τμήματος για να παραλάβουν την καθομολόγηση και να προσκομίσουν τα εξής:

  1. Ακαδημαϊκή Ταυτότητα
  2. Τρίπτυχο
  3. Βιβλιάριο Ασθενείας (εάν έχει εκδοθεί)
  4. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86 σε περίπτωση απώλειας κάποιων εκ των παραπάνω

 

Η Τελετή Ορκωμοσίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημίου 30, Αθήνα.

Κατά την ημέρα της ορκωμοσίας, οι ορκιζώμενοι και μόνον αυτοί, καλούνται να προσέλθουν στο χώρο διεξαγωγής της τελετής μία ώρα πριν από την έναρξη της τελετής προκειμένου να ετοιμαστούν. Ακολουθούν τον υπάλληλο της Γραμματείας του Τμήματος στο βεστιάριο, όπου θα παραλάβουν τήβεννο και επιτηβέννιο με την προσκόμιση της αστυνομικής τους ταυτότητας, η οποία θα τους επιστραφεί μετά το πέρας της τελετής από τον υπάλληλο της Γραμματείας, κατά την παράδοση της τηβέννου και του επιτηβέννιου.

Αναλυτικότερες οδηγίες σχετικά με τις διαδικασίες που ακολουθούνται κατά την Τελετή Ορκωμοσίας των πτυχιούχων του Ε.Κ.Π.Α., μπορείτε να βρείτε στη σχετική ανακοίνωση.

Μετά την λήψη του πτυχίου οι φοιτητές μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στη Γραμματεία του Τμήματος ζητώντας  εκτύπωση του πτυχίου σε περγαμηνή.