Αρχική » Υποτροφίες

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Υποτροφίες της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου για Εκμάθηση της Αραβικής Γλώσσας για το Έτος 2017

Το Μορφωτικό Κέντρο της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στην Αθήνα προκηρύσσει δύο (2) υποτροφίες εκμάθησης της Αραβικής Γλώσσας, από το Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης της Αιγύπτου σε αλλοδαπούς υπηκόους για το έτος 2017.

Η υποβολή των αιτήσεων (αίτηση στα αγγλικά, αίτηση στα αραβικά), μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, μπορεί να γίνει μέχρι και την Τρίτη 30 Μαΐου 2017 στο Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου. Οι αιτήσεις των Ελλήνων υποψηφίων θα πρέπει να κατατεθούν ιδιοχείρως ή να αποσταλούν με κούριερ στην διεύθυνση του Μορφωτικού Κέντρου της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Πανεπιστημίου 6, Τ.Κ. 106 71 Αθήνα.

Οι προϋποθέσεις που θα πρέπει να πληρούν οι ενδιαφερόμενοι είναι οι εξής:

 • Ο ενδιαφερόμενος να έχει ολοκληρώσει τη Δευτεροβάθμια ή Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή να είναι ακόμη φοιτητής.
 • Ο ενδιαφερόμενος να έχει κάποια γνώση στην Αραβική Γλώσσα ή να διδάσκεται την Αραβική Γλώσσα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν και τους όρους της υποτροφίας μπορείτε να βρείτε στη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα των υποτροφιών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από το Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στην Αθήνα, στο τηλέφωνο 210 3632824, e-mail: culceneg[at]otenet[dot]gr ή στην ταχυδρομική διεύθυνση Πανεπιστημίου 6, 3ος όροφος.

Προκήρυξη Υποτροφιών για Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Πανεπιστημίου ADA στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν για το Ακαδημαϊκό Έτος 2017-2018

Το Πανεπιστήμιο ADA στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν προκηρύσσει υποτροφίες στο πλαίσιο του προγράμματος υποτροφιών Alimardan bay Topchubashov για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές. 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για υποτροφία λήγει τον Απρίλιο του 2017 και αφορά σε υπηκόους από όλες τις χώρες και καλύπτει μόνο το κόστος των διδάκτρων.

Για τη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων πατήστε εδώ, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην εξής ιστοσελίδα: www.ada.edu.az/adm2017.

Τρίμηνες Υποτροφίες στο Πλαίσιο του Google Summer of Code

Το Google Summer of Code, παρέχει χρηματοδότηση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σε φοιτητές για να συνεισφέρουν με κώδικα σε έργα ελεύθερου λογισμικού. Υλοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο και από το 2015 που ξεκίνησε έχουν συμμετάσχει σε αυτό περισσότεροι από 12.000 φοιτητές από 127 χώρες με αποτέλεσμα να παραχθούν περισσότερες από 30.000.000 γραμμές κώδικα για 568 οργανισμούς ανοιχτού λογισμικού.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν φοιτητές που έχουν γνώσεις προγραμματισμού και οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις και εμπειρία στους τομείς ενδιαφέροντός τους. Οι φοιτητές που θα επιλεγούν πρέπει να συμμετέχουν για 3 μήνες στο πρόγραμμα στο έργο ανοιχτού λογισμικού που θα επιλέξουν να συνεισφέρουν και θα χρηματοδοτηθούν έως 4.800$, μετά από μηνιαία αξιολόγηση.

Ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ), συμμετέχει με 11 έργα ανοιχτού κώδικα και 12 μέντορες και καλεί όσους φοιτητές επιθυμούν να συμβάλλουν σε ένα από τα  έργα, να δηλώσουν συμμετοχή στο GSOC 2017 επιλέγοντας το έργο που ταιριάζει στα ενδιαφέροντα και τις δεξιότητες τους. Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στα έργα του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών, μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους από τη Δευτέρα 20 Μαρτίου έως τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017.

Αναλυτικές πληροφορίες για τον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών υπάρχουν διαθέσιμα στο: https://summerofcode.withgoogle.com/organizations/4825634544025600/.

Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο GSOC 2017, στα έργα του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών, μπορούν  να στείλουν τις ερωτήσεις τους και να επικοινωνήσουν με τους μέντορες των έργων, μέσω της λίστας opensource-devs@ellak.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Google Summer of Code 2017, τις ημερομηνίες και τις προθεσμίες υποβολής των προτάσεων, δείτε το https://summerofcode.withgoogle.com/how-it-works/.

Υποτροφίες από την Κίνα σε Έλληνες Φοιτητές για το Ακαδημαϊκό Έτος 2017-2018

Η Κίνα χορηγεί έξι (6) υποτροφίες σε Έλληνες φοιτητές για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018. Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων ενδιαφέροντος είναι την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το έντυπο της ηλεκτρονικής αίτησης, οδηγίες για τη συμπλήρωσή της, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν στις παρακάτω ιστοσελίδες:


Αναλυτικές πληροφορίες στα αγγλικά σχετικά με τις υποτροφίες μπορείτε να βρείτε στο σχετικό ενημερωτικό έγγραφο «2017/2018 Chinese Government Scholarship Application» και στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.csc.edu.cn/studyinchina.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και η εκτυπωμένη ηλεκτρονική αίτηση υποβάλλονται εντός της προθεσμίας, που αναφέρεται παραπάνω, στο Κεντρικό Πρωτόκολλο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων προς τη Γενική Διεύθυνση Ανώτατης Εκπαίδευσης, Διεύθυνση Οργανωτικής και Ακαδημαϊκής Ανάπτυξης, Τμήμα Δ' Φοιτητικών Θεμάτων και Υποτροφιών, Α. Παπανδρέου 37, 151 80, Μαρούσι. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει είτε αυτοπροσώπως είτε με συστημένη επιστολή.

Για τη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων πατήστε εδώ.

Υποτροφίες για Νέους Ερευνητές: «Séjours Scientifiques de Haut Niveau» (SSHN) για το 2017

Η Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα χορηγεί υποτροφίες μεταδιδακτορικής έρευνας σύντομης διάρκειας, σε νέους Έλληνες επιστήμονες, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας, Ανώτατης Εκπαίδευσης και Έρευνας της Γαλλίας και της εταιρείας Air France.

Η υποτροφία έχει διάρκεια μέχρι 4 (τέσσερις) μήνες και ισχύει για το τρέχον έτος. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υποτροφιών αφορά ερευνητικά πεδία που εντάσσονται στους τομείς της Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης Ελλάδας - Γαλλίας και πιο συγκεκριμένα για τα μέλη του ελληνογαλλικού δικτύου για τη καινοτομία MAZINNOV. Οι τομείς που συγκαταλέγονται στο πρόγραμμα υποτροφιών είναι οι εξής:

 • Ψηφιακές Τεχνολογίες
 • Ενέργεια - Περιβάλλον
 • Γεωπονία - Αγροδιατροφή
 • Βιοτεχνολογίες
 • Υλικά
 • Διάστημα - Αεροναυπηγική

Η υποβολή υποψηφιοτήτων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην εξής ιστοσελίδα: http://www.ifa.gr/el/etudes-en-fr-gen/bourses-de-mobilite-el/bourses-chercheurs-el και ξεκινά από τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017.

Πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια επιλεξιμότητας των ερευνητών και τα κριτήρια επιλογής των προτάσεων μπορείτε να βρείτε στη σχετική ανακοίνωση, ενώ για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο παρακάτω e-mailbourses[at]ifa[dot]gr

Υποτροφίες Αριστείας για Σπουδές Μεταπτυχιακού Επιπέδου (Master 2) στη Γαλλία

Η Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα  με την υποστήριξη του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας, Ανώτατης Εκπαίδευσης και Έρευνας της Γαλλίας και την εταιρεία Air France, θέτει σε λειτουργία ένα πρόγραμμα υποτροφιών Αριστείας, που απευθύνεται σε Έλληνες πτυχιούχους ελληνικών πανεπιστημίων.

Οι υποτροφίες της Γαλλικής Κυβέρνησης σχετίζονται με τους εξής τομείς:

 • Μεταπτυχιακές σπουδές επιπέδου Master 2, ανεξαρτήτως επιστημονικού πεδίου.
 • Συγκεκριμένα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών Master 2 στον τομέα των ψηφιακών τεχνολογιών του πανεπιστημίου Nice-Sophia Antipolis, σε συνεργασία με το κέντρο ερευνών IRINA-Sophia Antipolis.

Επίσης οι παρακάτω 3 Ανώτατες Σχολές προσφέρουν μειωμένα δίδακτρα στα εξής προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών:

 • EUROCOM, Ανώτατη Σχολή Μηχανικών στον τομέα των συστημάτων επικοινωνίας
 • IESEG School of management
 • EDHEC Business school

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει την Τρίτη 9 Μαΐου 2017.

Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των υποτροφιών και την προκήρυξη μπορείτε να βρείτε στη σχετική ανακοίνωση, καθώς και στην ιστοσελίδα του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδας εδώ. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Mireille Voyatzi τηλεφωνικά στο 210 3398740 και μέσω e-mail στο mvoyatzi[at]ifa[dot]gr.

Προκήρυξη 3 Υποτροφιών από το Εργαζάκειο Ίδρυμα για το Ακαδημαϊκό Έτος 2016-2017

Το Εργαζάκειο Ίδρυμα προκηρύσσει τη χορήγηση, με διαγωνισμό, τριών (3) υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017. Οι υποτροφίες θα χορηγηθούν σε οικονομικά αδύνατους αριστούχους απόφοιτους Λυκείου για συνέχιση των σπουδών τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να κατάγονται από την τέως επαρχία Πεδιάδος νομού Ηρακλείου, την τέως επαρχία Λασιθίου νομού Λασιθίου και την πόλη του Ηρακλείου νομού Ηρακλείου.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως και την Τρίτη 11 Απριλίου 2017 στην παρακάτω διεύθυνση, είτε ταχυδρομικώς είτε αυτοπροσώπως:

Εργαζάκειο Ίδρυμα, Λεωφόρος Δικαιοσύνης 57, Τ.Κ. 71202, ισόγειο γραφείο του ιδρύματος.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τους όρους χορήγησης των υποτροφιών μπορείτε να βρείτε στη σχετική ανακοίνωση ή να απευθυνθείτε στα παρακάτω τηλέφωνα: 2810288472 - 6978583322 - 6972332512.

8 Προκηρύξεις Μεταπτυχιακών Υποτροφιών Πανεπιστημιακού Έτους 2014 – 2015

Το Τμήμα Υποτροφιών της Διεύθυνσης Κληροδοτημάτων ανακοινώνει 8 προκηρύξεις μεταπτυχιακών υποτροφιών, με διαγωνισμό, για το πανεπιστημιακό έτος 2014 - 2015. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις για τις παρακάτω προκηρύξεις μέχρι την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017:

 • Ιωάννου Αλεβιζάτου - Κόντου: τρεις (3) υποτροφίες (pdf)
 • Ματθίλδης Χας Κ. Βαρβαρέσου: μία (1) υποτροφία (pdf)
 • Ελένης Θεοδωρίδου - Stimson: δύο (2) υποτροφίες (pdf)
 • Ελένης Θεοδωρίδου: μία (1) υποτροφία (pdf)
 • Κωνσταντίνου Κριεζή: τρεις (3) υποτροφίες (pdf)
 • Αντωνίου Παπαδάκη: πέντε (5) υποτροφίες (pdf)
 • Σινανίδη Ορέστη: μία (1) υποτροφία (pdf)
 • Περικλέους Φρειδερίκου: πέντε (5) υποτροφίες (pdf)

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις 8 προκηρύξεις και τα δικαιολογητικά των αιτήσεων μπορείτε να βρείτε στη σχετική ανακοίνωση και στην παρακάτω ιστοσελίδα:

http://www.uoa.gr/anakoinoseis-kai-ekdhloseis/proboli-newn/ypotrofies-gia-metaptyxiakes-spoydes-me-diagwnismo-pan-ko-etos-2014-2015.html

Για τυχόν ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210 368 9131 - 34 ή στο παρακάτω e-mail: ypotrofies[at]uoa[dot]gr.

Υποτροφίες Χωρών της Αλλοδαπής σε Έλληνες Υπηκόους, στο Πλαίσιο Διμερών Μορφωτικών Συμφωνιών για το Ακαδημαϊκό Έτος 2017-2018

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων προκηρύσσει για το θέρος 2017 και για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 υποτροφίες που χορηγούνται από Κυβερνήσεις των παρακάτω χωρών της αλλοδαπής σε Έλληνες υπηκόους, στο πλαίσιο διμερών μορφωτικών συμφωνιών:

 • Αρμενία
 • Βουλγαρία
 • Εσθονία 
 • Ιορδανία
 • Λετονία
 • Νότιος Κορέα
 • Ουγγαρία
 • Πολωνία
 • Σλοβακία
 • Σλοβενία
 • Τουρκία
 • Τσεχία
 • Ρουμανία
 • Βέλγιο
 • Κροατία


Οι υποτροφίες αφορούν:

α) Θερινά σεμινάρια γλώσσας και πολιτισμού για το θέρος του 2017

β) Προπτυχιακές, μεταπτυχιακές σπουδές και έρευνα για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν αιτήσεις από την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017 μέχρι και τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017 ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με κατάθεση τους στο Κεντρικό Πρωτόκολλο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων προς τη Διεύθυνση Οργανωτικής και Ακαδημαϊκής Ανάπτυξης, Τμήμα Δ' Φοιτητικών Θεμάτων και Υποτροφιών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκάστοτε υποτροφίες, τα δικαιολογητικά, τους όρους των υποτροφιών, τα ηλικιακά όρια, τη συμπλήρωση των δικαιολογητικών, καθώς και οι αντίστοιχες φόρμες αίτησης παρατίθενται στη σχετική προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και στη συμπληρωματική ανακοίνωση σχετικά με τις υποτροφίες των χωρών Τσεχία και Ρουμανία.

Τη συμπληρωματική ανακοίνωση σχετικά με το θερινό σεμινάριο γαλλικής γλώσσας στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών, Βέλγιο, μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Τη συμπληρωματική ανακοίνωση σχετικά με τις υποτροφίες που σχετίζονται με την Κροατία μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Υποτροφίες για Προπτυχιακές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Lingnan University του Hong Kong για το Ακαδημαϊκό Έτος 2017-2018

Το Πανεπιστήμιο Lingnan University στο Hong Kong προσφέρει προπτυχιακά προγράμματα σπουδών στις Τέχνες, Διοίκηση Επιχειρήσεων, και Κοινωνικές Επιστήμες.

Οι ενδιαφερόμενοι που θα ήθελαν να λάβουν υποτροφία αλλοδαπού φοιτητή στα παραπάνω προπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου, για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά αιτήσεις μέχρι την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αιτήσεις και τα προπτυχιακά προγράμματα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.LN.edu.hk/admissions/ug/overseas, στο τηλέφωνο (852) 2616 8750 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση UGadm[at]LN.edu[dot]hk. Για τη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων πατήστε εδώ.

Πρόγραμμα Υποτροφιών του Ιδρύματος Matsumae της Ιαπωνίας

Το Διεθνές Ίδρυμα Matsumae προκηρύσσει πρόγραμμα υποτροφιών διάρκειας τριών (3) έως έξι (6) μηνών για τη χρονική περίοδο από τον Απρίλιο του 2018 μέχρι το Μάρτιο του 2019.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο Ίδρυμα μέχρι την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ιστοσελίδα http://www.mif-japan.org και στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact@mif-japan.org. Τη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Χορήγηση 1 Υποτροφίας από την Ινδία σε Έλληνες Φοιτητές για το Ακαδημαϊκό Έτος

Η κυβέρνηση της Ινδίας μέσω του Προγράμματος Πολιτιστικών Υποτροφιών του Ινδικού Συμβουλίου Πολιτιστικών Σχέσεων (ICCR) χορηγεί μία (1) υποτροφία σε Έλληνες φοιτητές για δωρεάν σπουδές ανώτατης εκπαίδευσης στην Ινδία.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.iccr.gov.in, καθώς και να επικοινωνήσουν με την Πρεσβεία της Ινδίας στις εξής ηλεκτρονικές διευθύνσεις: embassy@indiaembassy.gr ή hoc@indiaembassy.gr.

Τη σχετική ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων μπορείτε να τη δείτε εδώ.

Χορήγηση 3 Υποτροφιών σε Έλληνες Φοιτητές για Μεταπτυχιακό Κύκλο Σπουδών στην Αγγλική Γλώσσα από το Beijing Institute of Technology (BIT) για το Ακαδημαϊκό Έτος 2017-2018

Το Τεχνολογικό Ινστιτούτο Πεκίνου (Beijing Institute of Technology - BIT) προκηρύσσει τη χορήγηση τριών (3) υποτροφιών για μεταπτυχιακό κύκλο σπουδών σε Έλληνες αποφοίτους για το ακαδημαϊκό έτος 2017 - 2018.

Οι υποψήφιοι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν ή να αποστείλουν ταχυδρομικά ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ τις αιτήσεις μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά τους στο Κεντρικό πρωτόκολλο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων - ΥΠ.Π.Ε.Θ. (Ανδρέα Παπανδρέου 37, 15180 - Μαρούσι, [Ηλεκτρικός σταθμός: Νερατζιώτισσα - Ισόγειο - Γραφείο 0103]) μέχρι και την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017. Επίσης θα πρέπει να συμπληρωθεί και κατατεθεί το σχετικό Έντυπο Υγείας.

Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων προς το CSC Online Application System (http://laihua.csc.edu.cn) μπορεί να πραγματοποιείται από την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017 μέχρι και την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι καλύπτουν οι υποτροφίες μπορείτε να βρείτε στη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Στο BIT Admission Book 2017 μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες και τα προγράμματα, ενώ για διευκρινιστικές ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο παρακάτω e-mail: jiapeishen@bit.edu.cn

Χρηματικά Βραβεία Εστίας Ναυτικών

Δείτε την ανακοίνωση εδώ