Αρχική » Υποτροφίες

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών

Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλστών προκηρύσει τέσσερις (4) υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές προδιδακτορικού επιπέδου, σε τομείς σχετιζόμενους με τη ναυτηλία. Οι αιτήσεις μαζί με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά πρεπει να υποβληθούν μέχρι την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018.

Για το σχετικό Δελτίο Τύπου της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών πατήστε εδώ. Αναλυτικές πληροφορίες ως προς τις απαιτούμενες προϋποθέσεις και δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν για την εκάστοτε υποτροφία μπορείτε να βρείτε στους ακόλουθους συνδέσμους:

Χορήγηση Χρηματικών Βραβείων από την Εστία Ναυτικών

Η Εστία Ναυτικών θα χορηγήσει Χρηματικά Βραβεία στα παιδιά των εν ενεργεία και συνταξιούχων ναυτικών που φοίτησαν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α.Ε.Ι.) της χώρας το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 και έχουν προϋποθέσεις που αναφέρονται σε σχετικό Κανονισμό της.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε αυτοπροσώπως στην Εστία Ναυτικών, Φίλωνος 97-99, Πειραιάς ή στο τηλέφωνο 210 4176059 (παροχή Χρηματικών Βραβείων).

Για τη σχετική ανακοίνωση πατήστε εδώ.

Πρόγραμμα Υποτροφιών Fulbright Ακαδημαϊκού Έτους 2018-2019 για Έλληνες Πολίτες

Το Ίδρυμα Fulbright προκηρύσσει νέο κύκλο υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Οι υποτροφίες απευθύνονται σε καθηγητές/ερευνητές, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες, εκπαιδευτικούς και καλλιτέχνες και αφορούν σπουδές, διαλέξεις, επιμορφωτικά προγράμματα και έρευνα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα, τις ημερομηνίες εγγραφής και τις καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης μπορείτε να βρείτε στη σχετική ανακοίνωση και στην ιστοσελίδα του ιδρύματος www.fulbright.gr.

Σχετικά με τις αιτήσεις και αναλυτικές πληροφορίες για τα προγράμματα υποτροφιών για Έλληνες πολίτες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Ελς Σιάκος Χάναπε, μέσω e-mail στην εξής διεύθυνση: greekprogram[at]fulbright[dot]gr

Χορήγηση 1 Υποτροφίας από την Ινδία σε Έλληνες Φοιτητές για το Ακαδημαϊκό Έτος

Η κυβέρνηση της Ινδίας μέσω του Προγράμματος Πολιτιστικών Υποτροφιών του Ινδικού Συμβουλίου Πολιτιστικών Σχέσεων (ICCR) χορηγεί μία (1) υποτροφία σε Έλληνες φοιτητές για δωρεάν σπουδές ανώτατης εκπαίδευσης στην Ινδία.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.iccr.gov.in, καθώς και να επικοινωνήσουν με την Πρεσβεία της Ινδίας στις εξής ηλεκτρονικές διευθύνσεις: embassy@indiaembassy.gr ή hoc@indiaembassy.gr.

Τη σχετική ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων μπορείτε να τη δείτε εδώ.